top of page
_MG_4332.jpeg

Óratípusok

JÓGA

Kóstolj bele a jóga világába, az alapoktól kezdve, vagy fejleszd tovább tudásod haladóként, dinamikusabb, intenzívebb gyakorlatokkal. Akár személyi órán, akár csoportban gyakorolsz, mozdulataidat a levegővételeid fogják vezetni. A saját haladási szintednek megfelelően végezzük el az új ászanákat, előtérbe helyezve a biztonságot és a sikerélményt. Az óra végén a relaxáció során egy mini masszázsban is részed lehet, hogy még könnyebben ki tudj kapcsolni. 
 

PILATES

A Pilates 3 szóval: tudatosság, kontroll, boldogság.

A pilatesnek észrevétlenül válsz a rabjává... Először a mozgásnak, aztán elkezded szép lassan megérteni az összefüggéseket a testedben, és egy olyan kihívásokkal teli útra lépsz, ami teljesen magával ragad. Elsősorban a helyes testtartásra, hát-és gerinc területére helyezzük a hangsúlyt, ezzel megelőzve a későbbi panaszokat. A gyakorlás mindig fokozatosan felépített, reformer gépekkel és kiseszközökkel.

AROMATERÁPIÁS STRETCHING

Az aromaterápiás stretching egy 60 perces, könnyed levezetése a napnak. 3 különböző illóolaj kíséri végig a nyújtásokra alapozott gyakorlást. A Hatha jóga elemeivel és a gerinc rugalmasságát fokozó gyakorlatokkal találkozhatsz. Az órát mindig egy csendes relaxációval zárjuk, hogy a legtisztább energiákkal távozhass.

KISMAMA JÓGA

Szeretettel várjuk azokat a kismamákat akik aktív és kiegyensúlyozott várandósságot szeretnének megélni. Gyere ha betöltötted a 14. hetet és nincsen ellenjavallat . Nem szükséges előképzettség, az órán minden résztvevő a saját ütemében végezheti a gyakorlást. Itt alkalmad nyílik kapcsolódni kisbabádhoz, gátizom tornát gyakorolni és relaxálni. Az aromaterápiához a Panarom 100% tisztaságú termékeit használjuk.

SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁCIÓ

A szülés után egy új nő/ anya is születik testi és lelki átalakulást jelent. A szülés utáni regenerációt a 6 hetes kontrollt követően javaslom elkezdeni. A torna során a gát és medence izmok erősítésén valamint a természetes tónus helyreállításán dolgozunk majd. Mindemellett egy kis lelki feltöltődés is jár az édesanyáknak, relaxáció és aromaterápia segítségével.

GYEREK JÓGA

A gyerekjóga egy játékos, érzelemközpontú mozgásfejlesztés, a boldog, egészséges és kiegyensúlyozott gyermekekért! Egy olyan tartáskorrekciós foglalkozás, mellyel megelőzhetőek többek közt mozgásszervi problémák. Megalapozza az iskolaérettséget és fejleszti a tanulási képességeket (figyelem, emlékezet, beszédértés, mozgáskoordináció).

3-7 éves korú gyermekeket várunk!

Classes: Classes
bottom of page